divendres, 14 de novembre del 2014

Taller de gegantons a La Destil·leria


El diumenge passat vam participar a un dels tallers que es van organitzar a La destil•leria.

Era un dels tallers que ja havien fet durant el setembre però en el que no vam poder anar perquè durava tes o quatre caps de setmana i no ens podíem comprometre. Era el taller de fer gegantons
En aquest cas el van adaptar a poder crear una miniatura de gegantó en fang i hi vam participar aprenent a com és la creació d’aquestes figures populars. El taller es va omplir amb diverses famílies i els motllos dels gegants que ens va portar la Núria anaven amunt i avall mentre els nens esperaven pacientment que estiguessin lliures per poder fer la seva figura.

Nosaltres vam fer la figura de la gegantona, i un cargol, diverses boletes, figures que es feien i desfeien… però era la manera de tenir entretinguts dos marrecs a la vegada. Aquestes figures de més no van acabar arribant a casa.


Després del taller de gegantons va seguir un altre taller d’arteràpia, concert i conte infantil, tallers de dansa… però a nosaltres ens esperaven per una altra celebració i no ens hi vam poder quedar.


Aquestes fotos són de La Destil·leria, ja que nosaltres no hi vam poder ser... Al seu Facebook en podeu veure moltes més
Els tallers que s’organitzen des de la destil•leria són molt recomanables, així que si teniu un dissabte al matí lliure hi podeu anar a fer una ullada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...