dimarts, 16 de setembre del 2014

And see the world: Bossetes per a berenar


Què té d'especial aquesta bosseta de berenar?

Que ha estat feta amb "material reciclat". Sí, per la seva confecció hem aprofitat unes cortines, una samarreta vella i un cordó. Així de fàcil. Així de modern.

Voleu aprendre a fer una bosseta com aquesta? En deu minuts ho podeu tenir solucionat, però us haureu d'esperar uns quants minuts més... els minuts que faten per divendres, quan podreu llegir el tutorial que us he preparat per fer aquesta bossa tan xul·la.

Bossa per a berenar, bossa per posar joguines, bossa per guardar la roba quan aneu de viatge o d'excursió... Té moltes possibilitats i a més, l'ús de samarretes velles li dóna la possibilitat de fer una bossa ben especial amb un record únic.

Us agrada la idea? Teniu pensada alguna tela que necessita un reciclatge? Aneu preparant el material que divendres ens hi posem!

I si sou negades per les màquines de cosir però us agraden aquestes bosses podeu fer una comanda personalitzada. Em podeu fer arribar samarretes velles o podem escriure una frase original a la tela. No dubteu en posar-vos en contacte amb mi per qualsevol dubte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...