dimarts, 6 de maig del 2014

Atelier: Xoriguer, dos models per disfrutar de valent


Comença la temporada més estiuenca. Sembla ser que el sol ja fa acte de presència dia a dia i els nens reclamen abandonar els pantalons llargs i les jaquetes. Els vostres no? A casa ja fa dies que se sent "és estiu, és estiu!". Tot i que expliqui que l'estiu no arriba fins després de Sant Joan i que llavors sí, llavors farà molt acalor, no ho acaben d'entendre.

Us presento dos conjunts, un més esportiu i un més clàssic però amb el mateix pantaló de base. Un pantaló de camal abombat, amb goma tant a cintura com a altura de genoll. La goma del camal també ofereix la possibilitat d'estira més o menys el pantaló, fent-lo curt (goma a altura de cuixa) o fent-lo llarg (per sota el genoll).

La versió més clàssica pot servir per aquells moments en que s'ha d'anar formal però som rebels per naturalesa i volem aquets punt rebel. La camisa de punts i unes sandalies de conjunt acaben de donar el punt clàssic.
Pantaló Xoriguer (p'tit gat), blusa i sabates Vertbaudet




Per els nens i les nenes moguts, que volen sortir a córrer, jugar... i necessiten comoditat pels seus jocs us presentem el model més gamberro: uns pantalons p'tit gat amb samarretes i sabates estil bambes estiuenques.

Pantaló Xoriguer (p'tit gat), samarreta Lottie Kids, sabates Vertbaudet, samarreta tirants Emile et Ida
A més és un pantaló multitalla, ja que es pot utilitzar en diferents edats, segons si es vol portar un pantaló més llarg o més curt.

I vosaltres, quin model uus quedarieu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...