divendres, 28 de març del 2014

Slow walk: Can Pau

Can Pau és una casa de colònies que hi ha a la zona del Baix Empordà. Hi hem estat de visita ja que estem pensant en anar-hi un cap de setmana amb un bon grup de famílies.



La casa ofereix diferent tipus d'activitats, ja siguin a la cuina aprenent a fer conserves i pa, com al pati amb els animals i fins i tot jocs de manualitats. Tos els jocs i les activitats estan pensades perquè els nens aprenguin de l'entorn on viuen.


També hi ha la possibilitat de córrer pel davant de la casa o escapar-se al camp de futbol del darrera. Apart la mateixa casa organitza activitats com els jocs de nit, que no vam poder disfrutar però que ens queda per un altre dia.

Els nens van poder donar de menjar a les oques i a les gallines, saludar un vedell amb una taca en forma de tortuga a la pell i pentinar els conills.

I si els que us agrada és voltar per aquestes contrades hi ha visites obligades: El castell del Montgrí no queda lluny, la Gol·la del Ter si preferiu platja tampoc. I just sortint de la casa podeu anar a Canapost, i de Canapost a Peratallada hi teniu una bonica passejadeta curta.

Aquestes seran excursions que vindran properament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...