divendres, 24 de gener del 2014

Slow walk: Dalí per nens

Aquesta setmana ha fet 25 anys de la mort de Salvador Dalí i ds de p'tit gat us volem recomanar uns jocs i activitats per poder apropar aquest artista als més petits.

Si sou de Figueres o voltants us recomano la visita al Museu Dalí on hi podeu trobar pintures i escultures d'aquest pintor tan... podríem definir-lo com "estrambòtic". O surrealista

http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/index.html

Per preparar la visita podeu seure amb els vostres nens davant de l'ordinador i jugar una mica a reconèixer elements tan famíliars en ell amb un parell d'activitats:

La persistència de la memòria i Somni causat per una abella al voltant d'una magrana un segon abans de despertar. Perquè sabieu que una manera que tenia d'inspirar-se era pintar o escriure allò que somiava? I com ho feia perquè no se li oblidés? Doncs dormia amb un llapis a la mà i quan aquest queia a terra, Dalí es despertava de cop. I allà tenia la inspiració.

També podeu afegir a la vostra biblioteca particular el conte de Subi i Anna El petit Dalí, que es va arribar a convertir en una obra de teatre. Ja sabeu com m'agraden a mi les il·lustracions de Subi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...