dimarts, 14 de gener del 2014

Coolhunter: Happeak

Happeak és de Lituania. Les talles són dels 0 fins als 8 anys però es poden trobar coses per adults també, cosa que la fa interessant perquè es pot trobar la comoditat i alhora la desimboltura de la roba que es crea pensant en els més petits.

En col·leccions petites, peces pensades per ser portades tant per nens com per nenes, Happeak ens ofereix un ventall de colors neutres però alegres que fan les delicies dels reis i reines de casa.






Per cert: Aquests dies estem de bons propòsits pel nou any. Hi ha algun canvi al blog, referent als continguts. També estava pensant en obrir un grup o llista de subscripció per correu amb novetats que serieu les primeres a conèixer...

Però per això m'agradaria saber: què us agradaria que us oferís: Showroom exclusiu? Tutorials? Convocatòria per fer trobades entre les cosidores?


4 comentaris:

  1. És el tipus de roba que ens agrada a casa! Ben guapos i còmodes!
    Si fas llista x mail ja tens una que s'apunta.
    I una trobada cosidora estaria bé intentar-ho totes sabem més o menys que fem però podira resultar molt interessant conèixer-nos en persona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Estic pensant (depenent de les vostres respostes) com ho faré... i què us ofereixo! :)

      I sobre Happeak va ser un amor a primera vista. És la roba que ens agrada també a casa i així obro una nova "finestra" a col·leccions de roba que ens inspiren, agraden...

      Elimina
  2. M'encanta!!!! Ara miraré on es pot trobar aquesta marca!!!!
    Jo com la Txell, m'apunto a tot!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!
      Crec que venen per internet... però no sé quan val portar-ho cap aquí

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...