dimecres, 24 d’abril del 2013

Contes i racons de lectura


A casa som molt de lectura.

Potser ara a mi em costa més trobar un moment per asseure'm a llegir (abans, amb els viatges amb tres i bus era tan fàcil!) però és una cultura que els hi hem volgut inculcar de sempre als nostres fills.

Sembla que amb la gran ho hem aconseguit, almenys de moment.

Aquí hi ha un recull d'alguns contes especials per ella:

Sant Jordi i el drac ha estat llegit i rellegit fins a la sacietat, igual que el de la Castanyera (i qualsevol d'aquesta col·lecció de l'Elena Ferro i en Subi)
Les aventures de la Laia i en Pau és per nens més grans però quan era petita, petita, era un conte tant llarg (sobretot si després hi llegies l'explicació més didàctica pels pares) que al final queia adormida.
Els contes curts per dormir és la proposta d'una lectura nova i diferent cada dia, ompliriem un mes sencer. Però sempre acabem amb els dos de sempre... I seran els primers contes de dormir del petit...
Els toca toca... auqest té un lloc especial en el meu cor. El primer conte que recordo de la Mar va ser aquest. En versió holandesa, ja que venia sota el braç d'una amiga. No coneixia la col·lecció però em va encantar.

El nen és una foto de pinterest....

I mentre a casa busquem un racó de lectura vaig agafant idees per fer un raconet a casa on seguin, amb o sense nosaltres, a perdre's pel món dels contes (la del nen també és una possible idea)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...